Strengthscope®, een prachtige tool voor coaches, trainers en adviseurs!

Ben je opzoek naar een instrument dat je tijdens je coachingsgesprek, workshop of adviesgesprek in kan zetten om de kwaliteiten van je klanten inzichtelijk te maken en te optimaliseren?

1) Als je anderen wilt ondersteunen in het bewustworden van hun talentpotentieel, energieprofiel en sterke punten. 
2) Als je als coach, trainer, adviseur op zoek bent naar een instrument dat wetenschappelijk onderbouwd is en gebaseerd op de positieve psychologie. 
3) Als je anderen wilt ondersteunen in het bereiken van topprestaties en het ervaren van meer focus, motivatie, zelfvertrouwen en betere samenwerking met anderen door hun sterke punten effectief en bewust in te zetten!

Lees meer

Wat is Strengthscope®?

Strengthscope® zorgt dat iedereen in staat is openhartige, authentieke gesprekken te voeren over wie ze werkelijk zijn, wat ze graag doen en hoe ze elke dag weer het beste uit zichzelf kunnen halen op het werk!

Met Strengthscope® kun je je prestaties optimaliseren en meer energie uit je werk halen doordat het je meer inzicht geeft in:
1. Je unieke sterke punten en hoe je deze kunt optimaliseren om uitzonderlijke prestaties te leveren
2. Risicogebieden die topprestaties in de weg staan en krachtige manieren om de invloed hiervan te verminderen
3. Hoe je relaties kunt versterken en effectiever kunt werken met mensen die andere sterke punten hebben dan jij.

Ik wil Strengthscope® gebruiken, hoe nu verder?

Om het Strengthscope® assessment te kunnen uitzetten bij je klanten, dien je de accreditatietraining (Individuele ontwikkeling) te hebben gevolgd. Voor elk assessment heeft Strengthscope® een aparte accreditatietraining. Wil je toegang hebben tot alle assessments, dan dien je alle drie accreditatietrainingen te hebben voltooid.

Lees meer over de accreditatietrainingen

En als ik me verder wil verdiepen in de materie?

De Strengthscope® masterclasses zijn ontwikkeld voor professionals die hun inzichten in Strengthscope® verder willen verdiepen en willen omzetten in betere prestaties en motivatie op het werk. Ze zijn ontworpen voor ZZP’ers, organisatieadviseurs, trainers, coaches, medewerkers, leidinggevenden en HR professionals.

Lees meer