Ben je opzoek naar een talentinstrument om tijdens je coachingsgesprekken, workshops of adviesgesprekken te kunnen gebruiken?

Wanneer is Strengthscope® interessant voor jou?

1) Als je anderen wilt ondersteunen in het bewust worden van hun talent potentieel en energie profiel en hoe zij hun sterke punten in kunnen zetten om hun doelen effectief en met gemak te bereiken. 

2) Als je als coach, trainer, adviseur op zoek bent naar een extra tool dat wetenschappelijk onderbouwd is en gebaseerd op de positieve psychologie.  3) Als je anderen wilt ondersteunen in het bereiken van topprestaties en het ervaren van meer focus, motivatie, vertrouwen en betere samenwerking met anderen! Lees meer

Wat is Strengthscope®?

Strengthscope® zorgt dat iedereen in staat is openhartige, authentieke gesprekken te voeren over wie ze werkelijk zijn, wat ze graag doen en hoe ze elke dag weer het beste uit zichzelf kunnen halen op het werk!

Lees meer

Wat moet je doen om Strengthscope® te kunnen gebruiken?

Om het Strengthscope® assessment te mogen uitzetten bij je klanten, dien je de accreditatietraining (Individuele ontwikkeling) te hebben gevolgd. 

Voor elk assessment heeft Strengthscope® een aparte accreditatietraining. Wil je toegang hebben tot alle assessments, dan dien je alle drie accreditatietrainingen te hebben voltooid. Lees meer

En als ik me verder wil verdiepen in de materie?

De Strengthscope® masterclasses zijn ontwikkeld voor professionals die hun inzichten in Strengthscope® verder willen verdiepen en willen omzetten in betere prestaties en motivatie op het werk. 

Ze zijn ontworpen voor ZZP’ers, organisatieadviseurs, trainers, coaches, medewerkers, leidinggevenden en HR professionals. Lees meer