Vincent Deinum

Wat voor soort cliënten zijn bij jou aan het goede adres?

Je bent op zoek naar een verandering. In jezelf, of in de situatie waar je in zit op het werk of thuis, of in de omgang met anderen om je heen. Maar je weet niet hoe je tot die verandering moet komen.
Ik kan je helpen met:
– het creëren van overzicht en inzicht om te komen tot actie
– het doorbreken van gewoontes die je wil veranderen
– meer jezelf worden en zijn, zowel in je werk als algemeen in de omgang met andere mensen.

 
Neem contact met me op

Wat is de naam van jouw bedrijf?

U Turn – Coaching & Training

Wat is jouw expertise?

Ik heb de volgende expertise & technieken die ik inzet voor coachingsprogramma’s: Visual Mapping | Intuïtieve Ontwikkeling | Norms & Values Assessment | Strengthscope® assessment & ontwikkeling | Voice Dialogue Coaching | Vitaliteit & Energie Management | Leiderschapsontwikkeling | Geweldloze Communicatie Hieronder lees je hoe ik dit inzet.

Wat is jouw visie als coach/trainer/adviseur?

Ik bewandel met mensen graag het pad van de ‘U’.
1. Aan de oppervlakte verkennen hoe het bij jou werkt: we brengen jouw pad, doel en wens visueel in kaart en verkennen thema’s als persoonlijke missie, normen en waardes, impact en talenten.
2. Vervolgens volgen we de ‘U’ naar meer verdieping, zelfkennis en innerlijke patronen en stemmen die in jou zitten. Ze maken wie je bent, maar zijn soms niet in balans waardoor je last hebt van jezelf of hoe jij je gedraagt in relatie tot anderen. Daar creëren we meer balans en begrip om te kunnen veranderen.
3. Uiteindelijk komen we opnieuw aan de oppervlakte en kun je werken aan het leidinggeven aan jezelf, door authentieker en effectiever te communiceren. Met zelfvertrouwen, verbinding met jezelf en je gevoelens en daadkracht.

Wat zijn je sterke punten die je het meest waardeert?

Ik werk graag met mijn creativiteit en strategisch denkvermogen om mensen te helpen in hun ontwikkelpad. Gedurende het proces ben ik flexibel en optimistisch waardoor ik me makkelijk aanpas aan de ander en altijd kijk naar mogelijkheden in je ontwikkeling. Mijn initiatief nemen zorgt voor actie, waardoor er balans is in verkennen en onderzoeken, en vooruitgang en groei.

Contact gegevens:

Gevestigd: Amsterdam

Tel: +31 648 332 779

E-mail: vincentdeinum@gmail.com

Website: www.uturn.world