Excellente leiders ontwikkelen o.b.v. hun sterke punten en unieke leiderschapsstijl

Hoe je als leider inspirerend en motiverend kan zijn!

Deze interactieve en praktische tweedaagse accreditatietraining biedt je alle kennis, vaardigheden en hulpmiddelen die je nodig hebt om de denkwijze en prestaties van leiders ingrijpend te veranderen, zodat ze meer betrokken en succesvoller worden. 

StrengthscopeLeider™, een krachtig 360-leiderschapsprofiel op basis van sterke punten

Aan het einde van de training weet je alles over StrengthscopeLeider™, een krachtig 360-leiderschapsprofiel op basis van sterke punten. Ook beschik je over een reeks leiderschapsontwikkelingstools om leiders te helpen hun eigen sterke punten en die van hun teams te optimaliseren, om zo de best mogelijke resultaten te behalen.

In de huidige veranderlijke en zeer concurrerende wereld zijn de meest kansrijke bedrijven, bedrijven die er niet alleen in slagen de meest getalenteerde mensen aan te trekken en te houden, maar deze mensen ook weten te stimuleren om topprestaties te leveren, hun grenzen te verleggen en te blijven leren.

Met behulp van onze beproefde StrengthscopeLeider™-assessment en -ontwikkelingsmethode kun je leiders leren hoe ze hun manier van leidinggeven kunnen afstemmen op hun sterke punten en hoe ze zwakkere gebieden en andere prestatierisico’s kunnen aanpakken die hun prestaties mogelijk in de weg staan. Deze positieve en verrijkende aanpak stelt leidinggevenden in staat om zowel een positieve werkomgeving te creëren als optimale bedrijfsresultaten te behalen.

Veel leiderschapsmodellen leggen bijvoorbeeld de nadruk op het belang van kwaliteiten als charisma, overtuigingskracht en moed om te kunnen slagen. Recente onderzoeken laten echter zien dat leiders vaak heel verschillend zijn in karakter!

De StrengthscopeLeider™-methode

Er bestaan talloze leiderschapsmodellen, waarvan vele heel duidelijk voorschrijven welke kwaliteiten leiders moeten hebben om effectief te zijn. Veel modellen leggen bijvoorbeeld de nadruk op het belang van kwaliteiten als charisma, overtuigingskracht en moed om te kunnen slagen. Recente onderzoeken laten echter zien dat leiders vaak heel verschillend zijn in karakter. Ze behalen succes op verschillende manieren, afhankelijk van de unieke sterke punten en kwaliteiten die ze bezitten en hoe goed ze die inzetten om resultaten te behalen.

Wat krijg je?

1) Je eigen StrengthscopeLeider™-profiel om mee te oefenen tijdens de accreditatietraining

2) Een gedrukt exemplaar van het boek Optimize Your Strengths: Use Your Leadership Strengths to Get the Best out of You and Your Team, geschreven door James Brook en Paul Brewerton

3) Online leiderschapstools die uiteenlopende leiderschapstoepassingen ondersteunen 

4) Een kaartenset met coachingsvragen voor managers vanuit de sterke punten benadering

5) Het Energizing Leader E-boek

Training informatie

Voor wie is deze training bedoeld:

– Trainers 
– Coaches 
– Leidinggevenden
– Agile Teamcoaches
– Organisatieadviseurs
– Talentmanagers
– HR Business partners
– Directeuren van scholen

Niveau van de accreditatietraining:

Post HBO

Vooropleidingseisen:

HBO denk- en werkniveau

Studiebelasting:

2 dagen accreditatietraining (van 9-5)
Voorbereidingsactiviteiten: 3 uren

Locatie van de training:

Amsterdam, Amersfoort of op locatie bij in-company trainingen 

Taal:

De accreditatietraining kan worden gegeven in het Nederlands of in het Engels

Investering:

€1500,= (ZZP tarief)

€1800,= (Zakelijk tarief)

Alle prijzen zijn exclusief btw en inclusief de tweedaagse accreditatietraining, lesmateriaal, het StrengthscopeLeider™-assessment en lunch.

Hieronder zie je een selectie van organisaties en onderwijsinstellingen die Strengthscope® al gebruiken.

Na het voltooien van de accreditatietraining ben je in staat om de volgende resultaten bij leiders te realiseren:

Het ontwikkelen van flexibel leiders die in staat zijn de bedrijfsresultaten een flinke boost te geven en een positieve bedrijfscultuur te ontwikkelen

Leiders ondersteuenen in het optimaliseren van hun sterke punten en beperken van hun prestatierisico’s om uitmuntende resultaten te behalen

Leiders die de onderling waardering en effectief gebruik van diversiteit binnen het team kunnen stimuleren

Effectieve en inspirerende leiders ontwikkelen

Maak vandaag het verschil voor een leider!

Registreer je vandaag nog om van een plek verzekerd te zijn! Om de kwaliteit te waarborgen houden wij de groepen klein tot een maximum van 8 personen!

Ja graag, ik meld me aan!