Wanneer is deze training interessant voor jou?

Er bestaan talloze leiderschapsmodellen, waarvan vele heel duidelijk voorschrijven welke kwaliteiten leiders moeten hebben om effectief te zijn. Veel modellen leggen bijvoorbeeld de nadruk op het belang van kwaliteiten als charisma, overtuigingskracht en moed om te kunnen slagen.

Recente onderzoeken laten echter zien dat leiders vaak heel verschillend zijn in karakter. Ze behalen succes op verschillende manieren, afhankelijk van de unieke sterke punten en kwaliteiten die ze bezitten en hoe goed ze die inzetten om resultaten te behalen. 

Deze interactieve en praktische accreditatietraining biedt je kennis, vaardigheden en hulpmiddelen om de denkwijze en prestaties van leidinggevenden ingrijpend te veranderen, zodat ze meer betrokken worden en hun eigen sterke punten en die van hun teams kunnen optimaliseren om zo de best mogelijke resultaten te behalen.

StrengthscopeLeider™ practitioner opleiding

Aan de StrengthscopeLeider™-accreditatietraining kun je deelnemen als je de Strengthscope® accreditatietraining met succes hebt afgerond. Het bouwt namelijk voort op de sterke punten aanpak en gaat verder de verdieping in wat betreft authentieke leiderschap.

Aan het einde van de training weet je alles over StrengthscopeLeider™, een krachtig 360-leiderschapsprofiel op basis van sterke punten. Ook beschik je over een reeks leiderschapsontwikkelingstools om leidinggevenden te helpen hun eigen sterke punten en die van hun teams te optimaliseren, om zo de best mogelijke resultaten te behalen.

In de huidige veranderlijke en zeer concurrerende wereld zijn de meest kansrijke bedrijven, bedrijven die er niet alleen in slagen de meest getalenteerde mensen aan te trekken en te houden, maar deze mensen ook weten te stimuleren om topprestaties te leveren, hun grenzen te verleggen en te blijven leren.

Met behulp van onze beproefde StrengthscopeLeider™-assessment en -ontwikkelingsmethode kun je leidinggevenden leren hoe ze hun manier van leidinggeven kunnen afstemmen op hun sterke punten en hoe ze zwakkere gebieden en andere prestatierisico’s kunnen aanpakken die hun prestaties mogelijk in de weg staan.

Deze positieve en verrijkende aanpak stelt leidinggevenden in staat om zowel een positieve werkomgeving te creëren als optimale bedrijfsresultaten te behalen.

Veel leiderschapsmodellen leggen de nadruk op het belang van kwaliteiten als charisma, overtuigingskracht en moed om te kunnen slagen. Recente onderzoeken laten echter zien dat leiders vaak heel verschillend zijn in karakter!

Training informatie

Voor wie is deze training bedoeld:

Coaches, Trainers, Psychologen, Counselors, Leidinggevenden, Organisatieadviseurs, Talentmanagers, HR Business partners, Docenten, Interne begeleiders op scholen

Niveau van de accreditatietraining:

Post HBO

Vooropleidingseisen:

HBO denk- en werkniveau
De Strengthscope® practitioner training met succes te hebben afgerond

Studiebelasting:

Accreditatietraining: 1 dag (8 uren)
Voorbereidingsactiviteiten: 3 uren

Formaat van de training:

Virtueel

Taal:

De accreditatietraining wordt gegeven in het engels 

Investering:

£795,=  De prijs is exclusief btw en inclusief trainingsmateriaal en je eigen StrengthscopeLeider™-rapport.

Stuur een mail naar info@strengthscopenl.com voor meer informatie.
Hieronder zie je een selectie van organisaties en onderwijsinstellingen die Strengthscope® al gebruiken

Na het voltooien van de accreditatietraining ben je in staat om de volgende resultaten bij leidinggevenden te realiseren:

Het ontwikkelen van flexibel leiders die in staat zijn de bedrijfsresultaten een flinke boost te geven en een positieve bedrijfscultuur te ontwikkelen

Leiders ondersteuenen in het optimaliseren van hun sterke punten en beperken van hun prestatierisico’s om uitmuntende resultaten te behalen

Leiders die de onderling waardering en effectief gebruik van diversiteit binnen het team kunnen stimuleren

Effectieve en inspirerende leiders ontwikkelen

Registreer je vandaag nog om van een plek verzekerd te zijn!

Ja ik meld me graag aan!