Strengthscope® masterclasses

De masterclasses zijn ontwikkeld voor professionals die hun inzichten in Strengthscope® verder willen verdiepen en hun inzichten in Strengthscope® willen omzetten in betere prestaties en motivatie op het werk. Ze zijn ontworpen voor ZZP’ers, organisatieadviseurs, medewerkers, leidinggevenden, HR professionals en docenten. 

Geef je carrière een superboost!

 

Loopbaanontwikkeling op basis van je sterke punten is een doeltreffende manier om je carrière vorm te geven en het beste uit jezelf te halen! De masterclass loopbaanontwikkeling biedt je positieve en verrijkende hulpmiddelen en technieken om je carrière een boost te geven.

Lees meer

Leer veerkrachtig te zijn m.b.v. je sterke punten!

 

Tijdens deze inspirerende masterclass leer je hoe je veerkrachtiger wordt door je sterke punten in te zetten. Het doel van deze masterclass is om je uit te rusten met het zelfbewustzijn en de vaardigheden om tijdens stress goed te blijven functioneren en je energiek en sterk te blijven voelen.

Lees meer

Je wervingsstrategie future proof maken!

 

Pas je werving- en selectiestrategie zo aan dat je mensen vindt die naast de vereiste competenties ook passie en groeipotentieel hebben voor de functie. Deze masterclass biedt je de hulpmiddelen die je nodig hebt om sollicitatiegesprekken te voeren op basis van sterke punten.

Lees meer