Anderen helpen hun talenten te ontdekken en ontwikkelen!

 

Wanneer is deze training interessant voor jou?

1) Als je op zoek bent naar een wetenschappelijk onderbouwd instrument om anderen inzicht te geven in hun talenten, sterke punten, energiebronnen en energieslurpers.

2) Als je anderen graag wilt ontwikkelen door middel van de sterke punten benadering.

3) Als je anderen wilt ondersteunen in het bereiken van topprestaties.

4) Als je anderen wilt ondersteunen in het ervaren van betere samenwerking met anderen!

De accreditatietraining

Ben je een trainer, (agile) coach, HR professional of leidinggevende en wil je weten hoe je de talenten en sterke punten van je medewerkers effectiever in kan zetten op het werk? Dan is deze tweedaagse accreditatietraining voor jou!

Je zult je op een inspirerende wijze kennis maken met Strengthscope®. Je leert hoe je anderen kunt ondersteunen in het bewust worden van hun talenten en hoe zij deze in kunnen zetten om hun doelen effectief en met gemak te bereiken.

Na het succesvol doorlopen van de accreditatietraining ben je een gecertificeerde Strengthscope® Practitioner en mag je het assessment (behorende bij individuele ontwikkeling) bij anderen uitzetten en hen begeleiden in hun talentontdekking en ontwikkelingsproces. 

Strengthscope® is ontworpen als de eerste stap in het optimaliseren van je talenten en sterke punten. We hebben een uitzonderlijk aanbod aan trainingsprogramma’s en ondersteunende tools ontwikkeld om inzichten vanuit Strengthscope® om te zetten in een betere prestatie en meer motivatie.

Strengthscope® maakt de weg vrij voor een snel leerproces, een hogere mate van geluk, betrokkenheid en een optimale prestaties op het werk!

Geef je prestatie een extra boost!

Het verbeteren van prestatie op basis van sterke punten is een aanpak die positiever en meer oplossingsgericht is. Ruim twintig jaar onderzoek toont aan dat wanneer je je richt op sterke punten en oplossingen je hier meer positieve energie van kan krijgen. Dit maakt de weg vrij voor een snel leerproces, een hogere mate van geluk, betrokkenheid en een optimale prestatie.

Strengthscope® is in 2006 geïntroduceerd en inmiddels uitgegroeid tot het meest complete en innovatieve systeem ter wereld voor het in kaart brengen van iemands sterke punten op het werk. Het is de enige sterke punten test ter wereld die wetenschappelijk is onderbouwd en gecertificeerd door de British Psychology Society.

We definiëren sterke punten als de onderliggende kwaliteiten die je energie geven en waarin je uitblinkt of in zou kunnen uitblinken. Door je te helpen meer inzicht te verkrijgen in je sterke punten stelt Strengthscope® je in staat om de taken en mogelijkheden te ontdekken die van nature beter bij je passen. Daarnaast helpt Strengthscope® je om je sterke punten verder te ontwikkelen tot gebieden waarin je excelleert.

Strengthscope® geeft je meer inzicht in:
1) Je significante sterke punten
2) Hoe effectief je deze inzet op het werk
3) Je prestatierisico’s, waaronder je zwakke punten, maar ook je sterke punten wanneer je ze te vaak en/of ineffectief inzet, en hoe je hier op een positieve manier mee om kunt gaan
4) Manieren waarop je sterke punten effectiever kunnen worden ingezet om je prestatie een boost te geven

Strengthscope® wordt steeds meer gebruikt en boekt goede resultaten in organisaties waar deze nieuwe manier van werken wordt toegepast. Strengthscope® is beschikbaar voor individuen, teams, leidinggevenden en kan gebruikt worden voor werving en selectie, performance management, leiderschapsontwikkeling, teamontwikkeling, talentprogramma’s, vitaliteitprogramma’s en programma’s voor duurzame inzetbaarheid.

Talentprogramma’s op basis van de sterke punten benadering is een van de snelst groeiende trends binnen HR. Onderzoek toont aan dat je tot 40% verbetering kan behalen in de prestaties en betrokkenheid van je medewerkers!

Training informatie

Voor wie is deze training bedoeld:

– Trainers  
– Coaches  
– Leidinggevenden
– Agile Teamcoaches
– Organisatieadviseurs
– Talentmanagers
– HR Business partners
– Docenten

Niveau van de accreditatietraining:

Post HBO

Vooropleidingseisen:

HBO denk- en werkniveau

Studiebelasting:

2 dagen accreditatietraining (van 9-5)
Voorbereidingsactiviteiten: 4 uren

Locatie van de training:

Amsterdam, Amersfoort of op locatie bij in-company trainingen

Taal:

De accreditatietraining kan worden gegeven in het Nederlands of in het Engels

Investering:

€1450,= (ZZP tarief)

€1800,= (Zakelijk tarief)

Alle prijzen zijn exclusief btw en inclusief de tweedaagse accreditatietraining, trainingsmateriaal en lunch.

Hieronder zie je een selectie van organisaties en onderwijsinstellingen die Strengthscope® al gebruiken.

Na het voltooien van de accreditatietraining ben je in staat om de volgende resultaten bij je anderen te realiseren:

Meer inzicht in de sterke punten

Positief ontwikkelen door uit de comfortzone te komen

Meer energie, motivatie en vertrouwen

Meer focus en betere prestaties omdat activiteiten aansluiten bij de sterke punten

Beter in staat problemen op te lossen

Effectieve samenwerking met anderen

Maak vandaag het verschil voor iemand!

Registreer je vandaag nog om van een plek verzekerd te zijn! Om de kwaliteit te waarborgen houden wij de groepen klein tot een maximum van 8 personen.

Ja graag, ik meld me aan!