Wanneer is deze training interessant voor jou?

1) Als je op zoek bent naar een wetenschappelijk onderbouwd instrument om anderen inzicht te geven in hun kwaliteiten, talentpotentieel, energiebronnen en energieslurpers 

2) Als je anderen graag wilt ontwikkelen door middel van de sterke punten en oplossingsrerichte aanpak 

3) Als je anderen wilt ondersteunen in het bereiken van topprestaties en het ervaren van betere samenwerking met anderen!

De Strengthscope® practitioner opleiding

Ben je een coach, trainer, manager of HR professional en wil je weten hoe je de kwaliteiten van je klanten of collega’s effectiever in kan zetten om de gewenste doelen te bereiken? 

Dan is deze accreditatietraining voor jou! Je zult je op een inspirerende wijze kennis maken met Strengthscope®. Je leert hoe je anderen kunt ondersteunen in het bewust worden van hun kwaliteiten en hoe zij deze in kunnen zetten om hun doelen effectief en met plezier te bereiken. 
Na het succesvol doorlopen van de accreditatietraining ben je een gecertificeerde Strengthscope® Practitioner en kun je het assessment (Individuen) bij anderen uitzetten. Strengthscope® is ontworpen als eerste stap in het optimaliseren van je kwaliteiten. 

We hebben een uitzonderlijk aanbod aan trainingsprogramma’s en ondersteunende tools om je inzichten vanuit Strengthscope® om te zetten in een betere prestatie, meer motivatie en een hoger gevoel van welzijn.

De sterke punten benadering maakt de weg vrij voor een snel leerproces, een hogere mate van betrokkenheid en optimale prestaties op het werk en in het privé leven!

Positieve en oplossingsgerichte aanpak!

Hoe fijn is het als je als coach of manager een gesprek met een ander kunt hebben over wat er echt toe doet. Waar ze oprecht blij van worden? Waar ze van nature goed in zijn of de potentie hebben goed in te worden? Waar je kunt kijken in hoeverre zij hun kwaliteiten inzetten om innerlijke rust te ervareb, fijne relaties te hebben en creatieve prestaties neer te zetten? Vooral in deze tijden worden we uitgenodigd om onszelf uit te vinden, wie zijn we in deze veranderende tijden en context. Hoe geven we hier vorm aan op ons werk en in onze privé situatie? Daar kun je als coach of manager een mooie en waardevolle rol in spelen. 

Het verbeteren van prestaties op basis van sterke punten is een aanpak die positief en oplossingsgericht is. Onderzoek toont aan dat wanneer je je richt op sterke punten en oplossingen je hier meer positieve energie van kan krijgen. Dit maakt de weg vrij voor een snel leerproces, een hogere mate van geluk, betrokkenheid en een optimale prestatie.

Strengthscope® is in 2006 geïntroduceerd en is het meest complete systeem ter wereld voor het in kaart brengen van iemands sterke punten op het werk. Het is de enige sterke punten test ter wereld die wetenschappelijk is onderbouwd en gecertificeerd door de British Psychology Society. Door je te helpen meer inzicht te verkrijgen in je sterke punten stelt Strengthscope® je in staat om de taken en mogelijkheden te ontdekken die van nature beter bij je passen. Daarnaast helpt Strengthscope® je om je sterke punten verder te ontwikkelen tot gebieden waarin je excelleert. Strengthscope® geeft je meer inzicht in: 

1) Je significante sterke punten 

2) Hoe effectief je deze inzet op het werk

3) Je prestatierisico’s, waaronder je zwakke punten, maar ook je sterke punten wanneer je ze te vaak en/of ineffectief inzet, en hoe je hier op een positieve manier mee om kunt gaan 

4) Manieren waarop je sterke punten effectiever kunnen worden ingezet om je prestatie een boost te geven

Strengthscope® wordt steeds meer gebruikt en boekt goede resultaten in organisaties waar deze nieuwe manier van werken wordt toegepast. Strengthscope® is beschikbaar voor individuen, teams, leidinggevenden en kan gebruikt worden voor werving en selectie, performance management, leiderschapsontwikkeling, teamontwikkeling, talentprogramma’s, vitaliteitprogramma’s en programma’s voor duurzame inzetbaarheid.

Talentprogramma’s op basis van de sterke punten benadering is een van de snelst groeiende trends binnen HR. Onderzoek toont aan dat je tot 40% verbetering kan behalen in de prestaties en betrokkenheid van je medewerkers!

Training informatie

Voor wie is deze training bedoeld:

Coaches, Trainers, Psychologen, Counselors, Leidinggevenden, Organisatieadviseurs, Talentmanagers, HR Business partners, Docenten, Interne begeleiders op scholen

Niveau van de accreditatietraining:

Post HBO

Vooropleidingseisen:

HBO denk- en werkniveau

Studiebelasting:

Accreditatietraining: 2 dagen (16 uren)
Voorbereidingsactiviteiten: 4 uren

Formaat van de training:

Virtueel

Taal:

De accreditatietraining wordt gegeven in het engels

Investering:

£1350,=   De prijs is exclusief btw en inclusief trainingsmateriaal en en je eigen Strengthscope™-rapport.

Stuur een mail naar info@strengthscopenl.com voor meer informatie.


Hieronder zie je een selectie van organisaties en onderwijsinstellingen die Strengthscope® al gebruiken

Na het voltooien van de accreditatietraining ben je in staat om de volgende resultaten bij je anderen te realiseren

Meer inzicht in de sterke punten

Positief ontwikkelen door uit de comfortzone te komen

Meer energie, motivatie en vertrouwen

Meer focus en betere prestaties omdat activiteiten aansluiten bij de sterke punten

Beter in staat problemen op te lossen

Effectieve samenwerking met anderen

Registreer je vandaag nog om van een plek verzekerd te zijn!

Ja ik meld me graag aan!