Toegang hebben tot alle assessments!

Wil je in één keer klaar zijn en toegang hebben tot alle assessments van het Strengthscope® systeem? Meld je dan aan voor alle drie accreditatietrainingen en wordt een StrengthscopeMaster™ Practitioner!

De drie accreditatietrainingen

Strengthscope® accreditatietraining – Individuele ontwikkeling

Strengthscope® is het meest complete en innovatieve systeem ter wereld voor het in kaart brengen van iemands sterke punten op het werk. Het wordt door toonaangevende bedrijven wereldwijd gebruikt als een krachtige diagnostische en ontwikkelingstool voor teams. Je zult je op een inspirerende wijze kennis maken met Strengthscope®. Je leert hoe je het Strengthscope® rapport kunt interpreteren en anderen krachtige feedback kunt geven zodat zij hun sterke punten optimaal in kunnen zetten om hun doelen effectief en met gemak te bereiken. Na het succesvol doorlopen van de accreditatietraining ben je een geaccrediteerde Strengthscope® Practitioner en kun je individuen begeleiden in hun talentontdekking en ontwikkelingsproces. Klik hier voor meer info!

StrengthscopeTeam™-accreditatietraining

De StrengthscopeTeam™-accreditatietraining is bedoeld voor diegenen die de standard accreditatietraining al hebben gedaan en graag topteams willen ontwikkelen op basis van de sterke punten aanpak. Na het voltooien van de tweedaagse StrengthscopeTeam™-accreditatietraining kun je teamrapporten interpreteren, feedback geven aan teams over hun sterke en zwakke punten en een effectief teamontwikkelingsplan opzetten en helpen realiseren. Verder ontvang je de uitgebreide Team Development-toolkit … 33 team oefeningen en 25 uur aan cursusmateriaal. Klik hier voor meer info!

StrengthscopeLeider™-accreditatietraining

De StrengthscopeLeider™-accreditatietraining biedt je kennis en hulpmiddelen om de denkwijze en prestaties van leiders ingrijpend te veranderen, zodat ze meer betrokken en succesvoller worden. Aan het einde van de training weet je alles over StrengthscopeLeider™, een krachtig 360-leiderschapsprofiel op basis van sterke punten. Met behulp van onze beproefde StrengthscopeLeider™-assessment en -ontwikkelingsmethode kun je leiders leren hoe ze hun manier van leidinggeven kunnen afstemmen op hun sterke punten en hoe ze zwakkere gebieden en andere prestatierisico’s kunnen aanpakken die hun prestaties mogelijk in de weg staan. Deze positieve en verrijkende aanpak stelt leidinggevenden in staat om zowel een positieve werkomgeving te creëren als optimale bedrijfsresultaten te behalen. Klik hier voor meer info!

Strengthscope® is het meest complete en innovatieve systeem ter wereld voor het in kaart brengen van iemands sterke punten op het werk.

Training informatie

Voor wie is deze training bedoeld:

– Trainers
– Coaches
– Leidinggevenden
– Agile Teamcoaches
– Organisatieadviseurs
– Talentmanagers
– HR Business partners
– Directeuren van scholen

Niveau van de accreditatietraining:

Post HBO

Vooropleidingseisen:

HBO denk- en werkniveau

Studiebelasting:

6 dagen accreditatietraining (van 9-5)
Voorbereidingsactiviteiten: 13 uren

Locatie van de training:

Amsterdam, Amersfoort of op locatie bij in-company trainingen

Taal:

De accreditatietraining kan in het Nederlands of in het Engels worden gegeven

Investering:

€5400,= 

Prijzen zijn exclusief btw en inclusief trainingsmateriaal en lunch.

Hieronder zie je een selectie van organisaties en onderwijsinstellingen die Strengthscope® al gebruiken.

Maak vandaag het verschil voor jezelf!

Registreer je vandaag nog om van een plek verzekerd te zijn! Om de kwaliteit te waarborgen houden wij de groepen klein tot een maximum van 8 personen!

Ja graag, ik meld me aan!