De Strengthscope® rapporten

Strengthscope® helpt mensen om hun passie en energie te ontsluiten zodat zij hun topniveau kunnen bereiken op gebieden die beter aansluiten bij hun talenten en persoonlijkheid.

Wat zijn sterke punten en hoe zijn ze anders dan competenties?

 

In de brochures kun je meer lezen over Strengthscope®

Sterke punten zijn de kwaliteiten die ons energie geven en waar we goed in zijn (of het potentieel hebben om goed in te worden)!

ONTDEK JE STERKE PUNTEN

Jij bent uniek!

Er zijn geen twee ‘sterke punten’-profielen hetzelfde. Bij assessments op basis van sterke punten wordt ervan uitgegaan dat we allemaal uniek zijn en dat de weg naar succes voor ons allemaal anders is. 

Heeft betrekking op jou als persoon

We richten ons vaak op de specifieke vaardigheden, kennis en het gedrag dat we koppelen aan succes in een bepaalde functie. Maar sterke punten hebben, in tegenstelling tot competenties, betrekking op jou als persoon en niet op jouw functie. 

Vaardigheden en sterke punten

Bij sterke punten draait het niet alleen om vaardigheden. Je kunt leren om ergens in uit te blinken, maar als je daarbij geen gebruik maakt van je sterke punten, heb je misschien wel een prachtige prestatie neergezet, maar heeft dat waarschijnlijk ook veel energie gekost.

Bron van intrinsieke motivatie

Sterke punten zijn die kwaliteiten die jou gedurende je leven en carrière constant motiveren en energie geven. Je sterke punten heb je dus je leven lang, niet slechts voor een bepaalde periode.

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Ik wil Strengthscope® als talentinstrument inzetten in mijn organisatie voor betere prestaties en samenwerking


Lees meer

Ik wil het Strengthscope® assessment doen om mijn sterke punten en potentieel te ontdekken 


Lees meer

Ik wil Strengthscope® assessments aanbieden aan mijn cliënten als onderdeel van mijn dienstenpakket


Lees meer

Ik wil Strengthscope® gebruiken als instrument om studenten te helpen hun kwaliteiten te ontdekken


Lees meer