Resellers van Strengthscope®

Strengthscope® wordt momenteel met succes in de Nederlandse markt geïntroduceerd. Wij doen dit onder meer door onze partnerschap met geselecteerde resellers. Dit zijn dienstverleners op het gebied van werving & selectie, outplacement, carrière management, leiderschapsontwikkeling, teamontwikkeling, gezondheid- en vitaliteit management en online HR oplossingen. Zij hebben distributie rechten voor Strengthscope® in Nederland en Strengthscope® maakt onderdeel uit van hun producten- en diensten portfolio. 

Wij werken graag samen met partners die een passie hebben voor de sterke punten benadering. Als reseller profiteer je van voordelen zoals een kwalitatief hoog product en omzet mogelijkheden. Als je meer wilt weten over de voordelen, klik dan hier. Hieronder vindt je een selectie van Strengthscope® resellers in Nederland.


BeLife is een dienstverlener op het gebied van vitaliteit en presteren!

BeLife, een dochteronderneming van Arbo Unie, heeft zich de afgelopen jaren verbreed van een fysieke re-integratie dienstverlener naar een ‘full service provider’ op het gebied van interventies en gezondheidsmanagement-advies. BeLife werkt gericht aan de inzetbaarheid en gezondheid van organisatie medewerkers. Dit doen zij voor bedrijven in de B2B markt, aanbieders van bedrijfszorgpakketten, zorgverzekeraars en arbodiensten.

Bekijk het bedrijf!