Strengthscope® Resellers

Ben je opzoek naar een valide en betrouwbaar psychometrisch instrument dat de kwaliteiten van je klanten inzichtelijk maakt?
Strengthscope® resellers zijn bedrijven die diensten leveren op het gebied van werving & selectie, outplacement, loopbaanontwikkeling, leiderschapsontwikkeling, teamontwikkeling, arbodiensten en online HR-oplossingen. Zij hebben distributierechten voor Strengthscope® assessments, trainingen en producten in Nederland.

Lees meer

Wat is Strengthscope®?

Strengthscope® zorgt dat iedereen in staat is openhartige, authentieke gesprekken te voeren over wie ze werkelijk zijn, wat ze graag doen en hoe ze elke dag weer het beste uit zichzelf kunnen halen op het werk!

Met Strengthscope® kun je je prestaties optimaliseren en meer energie uit je werk halen doordat het je meer inzicht geeft in:
1. Je unieke sterke punten en hoe je deze kunt optimaliseren om uitzonderlijke prestaties te leveren
2. Risicogebieden die topprestaties in de weg staan en krachtige manieren om de invloed hiervan te verminderen
3. Hoe je relaties kunt versterken en effectiever kunt werken met mensen die andere sterke punten hebben dan jij.

Ik wil Strengthscope® inzetten, hoe nu verder?

Om het Strengthscope® assessment te kunnen uitzetten bij je klanten, dien je de accreditatietraining (Individuele ontwikkeling) te hebben gevolgd. Voor elk assessment heeft Strengthscope® een aparte accreditatietraining. Wil je toegang hebben tot alle assessments, dan dien je alle drie accreditatietrainingen te hebben voltooid.

Lees meer over de accreditatietrainingen

Ben je benieuwd naar wat de voordelen zijn voor jou als een Strengthscope® reseller?

Neem vandaag contact met ons op!