De strengthscope® practioneropleidingen

Strengthscope® 

Het verbeteren van prestaties op basis van sterke punten is een aanpak die positief en oplossingsgericht is. Onderzoek toont aan dat wanneer je je richt op sterke punten en oplossingen je hier meer positieve energie van kan krijgen. Dit maakt de weg vrij voor een snel leerproces, een hogere mate van geluk, betrokkenheid en een optimale prestatie. In deze training leer je hoe je anderen kunt ondersteunen in het ontdekken en effectief inzetten van hun sterke punten.


Lees meer

StrengthscopeTeam™

Aan de StrengthscopeTeam™-accreditatietraining kun je deelnemen als je de Strengthscope® accreditatietraining met succes hebt afgerond. Het gaat de verdieping in wat betreft het ontwikkelen van toppresterende teams. Na het voltooien van de StrengthscopeTeam™-accreditatietraining kun je teamrapporten interpreteren, feedback geven aan teams over hun sterke en zwakke punten en een effectief teamontwikkelingsplan opzetten en helpen realiseren.


Lees meer

StrengthscopeLeider™

Aan de StrengthscopeLeider™-accreditatietraining kun je deelnemen als je de Strengthscope® accreditatietraining met succes hebt afgerond. Het gaat verder de verdieping in wat betreft authentieke leiderschap. Aan het einde van de training weet je alles over StrengthscopeLeider™. Ook beschik je over een reeks leiderschapsontwikkelingstools om leidinggevenden te helpen hun eigen sterke punten en die van hun teams te optimaliseren, om zo de best mogelijke resultaten te behalen.


Lees meer

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek

Contact opnemen!