Pearl Spalburg

Wat voor soort cliënten zijn bij jou aan het goede adres?

Jongeren en jong volwassenen die het gevoel hebben vast te zitten of op een kruispunt beland zijn en geen stappen meer durven te nemen.
Deze groep heeft bij mij een speciale plek omdat in deze tijd van snelle veranderingen, zij het spoor bijster raken, soms onvoldoende uitgedaagd worden op school en hierdoor de aansluiting met de maatschappij (dreigen) te missen. Zeker de wat tragere jongeren die met goede begeleiding enorme potentie blijken te bezitten en tot bloei komen.
Over talentontwikkeling heb ik ooit een neuroloog horen zeggen: “Traag groeiende bomen kunnen de hoogste bomen worden en breed wortelen waardoor ze niet omvallen”. De jeugd is de toekomst en niets is voor mij mooier dan de jongeren te helpen richting geven aan hun leven. Het is met Sula Coaching een uitdaging hun energiebron te helpen opsporen waardoor ze de weg naar hun KRACHT en WIJSHEID hervinden en verder invulling kunnen geven aan hun leven.

Neem contact met me op

Wat is de naam van jouw bedrijf?

Sula Coaching & Training

Wat is jouw expertise?

Ik coach jongeren en jong volwassenen.

Wat is jouw visie als coach/trainer/adviseur?

Iedereen heeft talenten maar bij de een zijn deze van nature sterk ontwikkeld en bij de ander sluimeren ze. Ik vind dat zij die hun talent(en) nog niet kennen het recht hebben deze te onderzoeken en tot ontwikkeling te brengen.

In mijn directe omgeving heb ik heel veel jongeren al op de basisschool de aansluiting zien missen omdat ze niet begrepen werden of gewoon niet de juiste begeleiding kregen die hen tot hun recht heeft doen komen. Vaak hebben zij een lange weg te gaan om uiteindelijk daar te komen waar ze willen zijn. Maar een grote groep raakt onderweg “verdwaald” en komt er zonder hulp niet.
Sula betekent in het Surinaams “waterval” en ook “stroomversnelling.

Vanuit deze betekenis is het mijn intentie de klant tijdens een coaching traject het gevoel te geven onder een krachtige stortvloed vandaan te komen en opnieuw in contact komen met zijn/haar energiebron. Met de hernieuwde inzichten komt de klant zowaar in een stroomversnelling waardoor hij/zij stappen gaat zetten naar een nieuw leven vanuit zijn/haar eigen kracht en wijsheid.
Met Sula Coaching & Training is het mijn missie om samen met de klant op ontdekkingsreis te gaan op zoek naar de onbekende talenten en die tot ontplooiing te helpen brengen met behulp van tools als o.a. STRENGTHSCOPE.

Wat zijn je sterke punten die je het meest waardeert?

Medeleven
Kritisch denken
Veerkracht
Empathie
Samenwerking 

Contact gegevens:

Gevestigd: Amsterdam

Tel: +31 647 175 106

E-mail: info@sula-coaching.nl

Website: www.sula-coaching.nl