Wil je weten welke kwaliteiten jou uniek maken? Wil je stappen maken in je carrière en waardevolle relaties kunnen opbouwen en onderhouden? 

Succes en zelfbewustzijn

Uit onderzoek blijkt dat de succesvolste mensen allemaal een goed ontwikkeld zelfbewustzijn hebben. Ze herkennen situaties waarin ze succesvol kunnen zijn, waardoor ze gemakkelijker manieren vinden om doelen te behalen die passen bij hun drijfveren. Ze zijn zich ook bewust van hun beperkingen en weten op welke gebieden ze niet effectief zijn. Mensen die hun natuurlijke sterke punten kennen en weten wat hen motiveert, zullen veel eerder om de juiste redenen de juiste kansen pakken en de gewenste resultaten behalen.

Wat is Strengthscope®?

Strengthscope® zorgt dat iedereen in staat is openhartige, authentieke gesprekken te voeren over wie ze werkelijk zijn, wat ze graag doen en hoe ze elke dag weer het beste uit zichzelf kunnen halen op het werk!

Met Strengthscope® kun je je prestaties optimaliseren en meer energie uit je werk halen doordat het je meer inzicht geeft in:

1. Je unieke sterke punten en hoe je deze kunt optimaliseren om uitzonderlijke prestaties te leveren
2. Risicogebieden die topprestaties in de weg staan en krachtige manieren om de invloed hiervan te verminderen
3. Hoe je relaties kunt versterken en effectiever kunt werken met mensen die andere sterke punten hebben dan jij.


Ik wil inzicht in mijn sterke punten en ze optimaal inzetten om mijn doelen te bereiken!

In dit pakket ontvang je je rapport met daarin je unieke sterke punten. Je krijgt ook een één-op-één feedbacksessie met een van onze coaches. Wil je meer informatie over wat we voor jou kunnen betekenen? 

Neem vandaag contact met ons op!