Strengthscope® helpt je om het talentpotentieel van je medewerkers in kaart te brengen en te optimaliseren! Je gaat ontdekken welke taken beter bij je medewerkers passen!

In hoeverre gebruik je de sterke punten van je medewerkers?

Wanneer jij een nieuwe medewerker wilt aannemen, ijzersterke teams wilt samenstellen, de samenwerking binnen en tussen teams wilt verbeteren, inspirerende en effectieve leiders wilt ontwikkelen, hoge medewerkersbetrokkenheid wilt realiseren, een effectief talentontwikkelingsprogramma wilt implementeren, dan is Strengthscope® dé oplossing voor jou! De sterke punten aanpak ontsluit de passie en energie van mensen!

Wat is Strengthscope®?

Strengthscope® zorgt dat iedereen in staat is openhartige, authentieke gesprekken te voeren over wie ze werkelijk zijn, wat ze graag doen en hoe ze elke dag weer het beste uit zichzelf kunnen halen op het werk!

Lees meer

Wat moet je doen om Strengthscope® te kunnen gebruiken?

Om het Strengthscope® assessment uit te zetten in je organisatie, kun je kiezen om je eigen in-house capability te ontwikkelen door je HR medewerkers en managers de accreditatietraining te laten volgen. 

Je kunt er ook voor kiezen om samen te werken met geaccrediteerde Strengthscope® practitioners om Strengthscope® in je organisatie uit te rollen.

Ik wil mijn collega’s accrediteren

De gebieden waar Strengthscope® jouw organisatie in kan ondersteunen

Werving en selectie

Medewerkersbetrokkenheid

Loopbaanontwikkeling

Excellente leiderschap

Effectieve teams

Veerkracht & duurzame inzetbaarheid

Organisaties waarmee we het plezier hebben gehad samen te werken

Wil je weten wat Strengthscope® voor jouw organisatie kan betekenen?