Strengthscope® helpt je om het talentpotentieel en de sterke punten van je studenten in kaart te brengen en te optimaliseren!

Zijn je studenten goed voorbereid op de arbeidsmarkt?

Een belangrijke voorwaarde voor succes is zelfkennis!
Goede keuzes kunnen maken die toegevoegde waarde leveren aan de andere terwijl je tegelijkertijd je authentieke zelf bent….maar hoe doe je dat? Strengthscope® helpt studenten situaties te herkennen waarin ze succesvol kunnen zijn. Hierdoor kunnen ze gemakkelijker keuzes maken die passen bij hun drijfveren en sterke punten en zo de beste versie van zichzelf presenteren op de arbeidsmarkt!

Wat is Strengthscope®?

Strengthscope® is een professioneel en wetenschappelijk valide en betrouwbaar instrument dat je kunt integreren in jouw onderwijsprogramma bij vakken zoals persoonlijk leiderschap, effectief samenwerken, loopbaanontwikkeling etc.
Strengthscope® zorgt dat iedereen in staat is openhartige, authentieke gesprekken te voeren over wie ze werkelijk zijn, wat ze graag doen en hoe ze elke dag weer het beste uit zichzelf kunnen halen op het werk!

Lees meer

Wat moet je doen om Strengthscope® te kunnen gebruiken?

Om het Strengthscope® assessment te mogen uitzetten bij je studenten, dienen een paar van je docenten (die vakken geven op het gebied van persoonlijk leiderschap, effectief werken in teamverband, loopbaanontwikkeling etc.) de accreditatietraining (individuele ontwikkeling) te hebben gevolgd.

Lees meer

En als ik graag met iemand in gesprek wil over hoe ik het kan introduceren binnen mijn onderwijsinstelling?

Dat kan natuurlijk ook! Je kunt een afspraak maken voor een vrijbijvend adviesgesprek waarin de mogelijkheden van Strengthscope® worden besproken.

Neem vandaag contact met ons op!

De gebieden waar Strengthscope® studenten in kan ondersteunen

Effectief samenwerken in werkgroepen

Persoonlijke leiderschap

Loopbaanontwikkeling

Organisaties waarmee we het plezier hebben gehad samen te werken

Wil je weten wat Strengthscope® voor jouw organisatie kan betekenen?