Zijn je studenten goed voorbereid op de arbeidsmarkt?

Een belangrijke voorwaarde voor succes is zelfkennis!
Goede keuzes kunnen maken die toegevoegde waarde leveren aan de andere terwijl je tegelijkertijd je authentieke zelf bent….maar hoe doe je dat? Strengthscope® helpt studenten situaties te herkennen waarin ze succesvol kunnen zijn. Hierdoor kunnen ze gemakkelijker keuzes maken die passen bij hun drijfveren en sterke punten en zo de beste versie van zichzelf presenteren op de arbeidsmarkt!

Wat is Strengthscope®?

Strengthscope® zorgt dat iedereen in staat is openhartige, authentieke gesprekken te voeren over wie ze werkelijk zijn, wat ze graag doen en hoe ze elke dag weer het beste uit zichzelf kunnen halen op het werk!

Met Strengthscope® kun je je prestaties optimaliseren en meer energie uit je werk halen doordat het je meer inzicht geeft in:
1. Je unieke sterke punten en hoe je deze kunt optimaliseren om uitzonderlijke prestaties te leveren
2. Risicogebieden die topprestaties in de weg staan en krachtige manieren om de invloed hiervan te verminderen
3. Hoe je relaties kunt versterken en effectiever kunt werken met mensen die andere sterke punten hebben dan jij.

Ik wil Strengthscope® inzetten, hoe nu verder?

Om het Strengthscope® assessment te kunnen uitzetten bij je studenten, dienen een paar van je docenten de accreditatietraining (individuele ontwikkeling) te hebben gevolgd. Strengthscope® is een professioneel en wetenschappelijk valide en betrouwbaar instrument dat je kunt integreren in jouw onderwijsprogramma bij vakken zoals persoonlijk leiderschap, effectief samenwerken, loopbaanontwikkeling etc.

Lees meer over de accreditatietrainingen

De gebieden waar Strengthscope® jouw studenten en docenten in kan ondersteunen

Organisaties waarmee we hebben samengewerkt

En als ik graag met iemand in gesprek wil ?

Dat kan natuurlijk ook! Je kunt een afspraak maken voor een vrijbijvend adviesgesprek waarin de mogelijkheden van Strengthscope® worden besproken.

Neem vandaag contact met ons op!