Monique verbeek

Wat voor soort cliënten zijn bij jou aan het goede adres?

Individuen privé of werk gerelateerd, leidinggevenden en teams. Ik geef individuen, leidinggevenden en teams graag inzicht in hun unieke sterke punten en hoe die nog veel meer benut kunnen worden.


Neem contact met me op

Wat is de naam van je bedrijf?

Move&Match

Wat is jouw expertise?

Ik laat mensen stilstaan bij wie ze zijn, wat ze belangrijk vinden en welke sterke punten ze hebben. Ik stimuleer en faciliteer mensen en organisaties het optimale uit zichzelf te halen door het inzichtelijk maken van de persoonlijke unieke sterke punten en prestatierisico’s. Naast het vergroten van zelfkennis en vaardigheden help ik mensen rust in het hoofd te creëren, grenzen te stellen en de energie te managen. De technieken die ik gebruik komen vanuit de NLP, mindfulness en stresscounseling.

Wat is jouw visie als coach/trainer/adviseur en wat voor soort impact zou je graag teweeg willen brengen?

Ik word gedreven door mijn visie dat er in de maatschappij te veel focus wordt gelegd op wat niet goed gaat, in plaats van op wat wel goed gaat. Wanneer mensen focussen op hun unieke kwaliteiten die energie geven leidt dit tot gemotiveerde, gelukkige, betrokken mensen en tot topprestaties.

Daarnaast zie ik te veel mensen die het leven ervaren als “moeten”. Ze hebben overvolle agenda’s, eindeloze to-do-lijstjes, zijn alleen maar bezig en weten eigenlijk niet meer goed waarom ze doen wat ze doen. Ik wil mensen weghalen uit deze “ik MOET-sfeer” en weer meer rust en plezier in hun leven laten ervaren.

Wat zijn je sterke punten die je het meest waardeert?

Anderen ontwikkelen
Leidingnemen
Creativiteit

Contact gegevens:

Gevestigd: Hoog-Keppel

Tel: +31 6 41269903

E-mail: monique@moveandmatch.nl

Website: www.moveandmatch.nl