Marilou van der Keur

Wat voor soort cliënten zijn bij jou aan het goede adres?

Individuele klanten ondersteun ik bij het vinden van een antwoord op hun professionaliseringsvragen rond henzelf, organiseren, kiezen, veranderen en leren. In gesprekken met organisaties krijg ik het verbindende verhaal tussen de omgeving, strategie, organisatie en medewerkers boven tafel om van hieruit training-, coaching- en management development programma’s te ontwikkelen.

Neem contact met me op

Wat is de naam van jouw bedrijf?

In & Out, creating focus – Ik kom binnen, ga weer weg en creëer focus!

Wat is jouw expertise?

Training, coaching, keuze- en organisatieadvies.
Anderen noemen mij keuze- en effectiviteitspecialist. Ik geef inzicht door overzicht, in denkpatronen (bij jezelf en de ander), energiewinst en –verlies en in kiezen. Gevolg: alles wordt effectiever.

Wat is jouw visie als coach/trainer/adviseur?

Vanuit ervaring en mijn favoriete quote weet ik dat een kleine verandering al een grote impact kan hebben. Ik laat graag het ontwikkelen ontstaan vanuit de mens zelf en wat hen energie geeft.

Wat zijn je sterke punten die je het meest waardeert?

Ik ben onbevangen en observeer scherp. Ik ben sterk in het benoemen van wat ik ter plekke hoor en zie en aarzel niet om dat terug te geven. zodat focus en ruimte voor ontwikkeling ontstaan. Kernwoorden: energiek, veelzijdig, enthousiast, scherp.

Contact gegevens:

Gevestigd: Amsterdam & Enschede

Tel: +31 624 584326

E-mail: marilou@creatingfocus.nl

Website: www.creatingfocus.nl