Mandy Langbroek

Wat voor soort cliënten zijn bij jou aan het goede adres?

Ik werk graag met mensen die nieuwsgierig zijn naar de beste versie van zichzelf en hoe zij hun strengths kunnen inzetten om de wereld een stukje beter te maken. Ben jij op een moment in je leven dat je twijfelt aan jezelf, je denkt dat er meer in zit, maar het lukt je niet alleen? Ik ondersteun jou graag om nog meer uit jezelf te halen op een positieve manier die jou energie geeft om verder te komen!


Neem contact met me op

Wat is de naam van jouw bedrijf?

PlayActive

Wat is jouw expertise?

Ik zet mensen graag in beweging, letterlijk en figuurlijk en mijn vakgebied past hier perfect bij. Afgestudeerd als Psychomotorisch therapeut en met 5 jaar werkervaring binnen de verstandelijk gehandicapten zorg denk ik dat ik mag zeggen dat mijn expertise hier ligt. De meeste ervaring heb ik met jongeren met een licht verstandelijk beperking en bijkomende psychiatrische problematiek en dit is ook de groep die mij het meest uitdaagt. Waarom? Ik help graag de ander het beste uit zichzelf te halen en de complexiteit van deze doelgroep vraagt hierbij veel van mijn creativiteit en juist hiervan krijg ik veel energie! Niet verassend zijn creativiteit en enthousiasme dan ook twee van mijn top strengths.

Wat is jouw visie als coach/trainer/adviseur?

Ik werk heel graag met mensen die gemotiveerd zijn om het beste uit zichzelf te halen, zonder dat dit ten koste gaat van een ander of van onze omgeving. Ik ben van mening dat wanneer jij de beste versie van jezelf kan zijn, dit ook ten goede komt aan jouw omgeving. Door dit zelf na te streven en andere mensen te inspireren dit ook te doen, ontstaat er een kettingreactie en zullen wij samen meer invloed hebben op een betere wereld.

Wat zijn je sterke punten die je het meest waardeert?

Naast de twee top-strengths creativiteit en enthousiasme die al genoemd heb zijn initiatiefname en self-improvement mijn top-strength. Ik waardeer hetgeen waar ik van nature goed in ben enorm. Ik zet ze graag in, omdat ik hier veel energie van krijg en dit kan ik goed gebruiken bij alle ideeën en plannen die ik heb en wil uitvoeren. Mijn kracht ligt dan ook in het bedenken van een plan en het vervolgens uitvoeren ervan. Wanneer dit mogelijk is, wordt ik daar heel gelukkig van!

Contact gegevens:

Gevestigd: Velserbroek

Tel: +31 6 8128 5252

E-mail: mandylangbroek@gmail.com

Website: www.emotieboek.nl