Meld je aan voor onze online workshop waarin je leert hoe jij je kwaliteiten in kunt zetten om je veerkracht in deze tijden te vergroten!

Als je je veerkracht wilt ontwikkelen, is het belangrijk om stil te staan bij je huidige copingstrategieën en stressfactoren

Tijdens deze (online) workshop leer je hoe je veerkrachtiger kunt zijn met behulp van je natuurlijke kwaliteiten! Na het volgen van deze workshop heb je veel meer inzicht in je kwaliteiten, je unieke stressfactoren en je copingsmechanisme. Je zult uitgerust zijn met kennis, inzicht en vaardigheden om tijdens stress goed te blijven functioneren en je energiek en goed te blijven voelen.

In deze online workshop leer je het volgende:
1) Wat is stress (m.n. hoe (h)erken je stress, wat zijn jouw specifieke stressfactoren en wat is je huidige copingsmechanisme)
2) Wat is veerkracht (m.n. welke elementen bepalend zijn om in je kracht te blijven vanuit de positief psychologische perspectief)
3) Wat je energiebronnen zijn en hoe jij je energieniveau op peil kunt houden 
3) Hoe jij je gewenste prestatieniveau en gevoel van welzijn kunt behouden in tijden van stress

Jezelf voorbereiden op situaties zoals onzekere tijden, instabiliteit op de arbeidsmarkt, onverwachte veranderingen of uitdagingen op het werk of privé vergt een doelbewuste houding.

Het vergroten van je veerkracht is echter geen gemakkelijke opgave en vergt je volle aandacht. Het mooie hiervan is dat iedereen in staat is dit te doen, zelfs als je niet van nature zelfverzekerd of weerbaar bent.

Als je je veerkracht wilt trainen en ontwikkelen, is het belangrijk om stil te staan bij je huidige stressfactoren en copingstrategieën, en te bedenken wat er anders moet, waar je hulp bij nodig hebt en wat je al goed doet.

Door positief te blijven denken en je te richten op sterke punten (die van jezelf en de mensen om je heen), leer je om te gaan met, en zelfs boven jezelf uit te stijgen tijdens stressvolle situaties.
In deze (online) workshop leer je hoe je dit kunt doen.

In deze workshop leer je het volgende:

Hoe je de symptomen van (werkgerelateerde) stress herkent, zowel lichamelijk en psychisch

Hoe jij je copingstrategieën herkent en hoe je je veerkracht, energieniveau en prestaties kunt vergroten in tijden van tegenslag

Hoe je optimaal blijft presteren en lekker in je vel blijft zitten tijdens stressvolle perioden.

Meer inzicht in hoe je je kwaliteiten kunt inzetten en een positieve instelling kunt houden in tijden van stress

De nieuwste bevindingen op het gebied van veerkracht en energiemanagement op het werk en prive

Hoe je een sociaal, ondersteunend netwerk kunt opbouwen en daar gebruik van kunt maken om obstakels te overkomen

Meld je vandaag aan om je veerkracht te vergroten en bestand te zijn tegen onverwachte veranderingen of uitdagingen op het werk of privé

Ja ik meld me graag aan!