Vergroot je veerkracht en wees bestand tegen veranderingen, onzekerheid en druk!

Tijdens deze inspirerende masterclass leer je hoe je veerkrachtiger wordt aan de hand van je natuurlijke sterke punten zodat je bent voorbereid op eventuele moeilijke tijden! 

Het doel van deze masterclass is om je uit te rusten met de zelfbewustheid, vaardigheden en hulpmiddelen die je nodig hebt om ook tijdens stress en onder druk goed te blijven presteren en je energiek en goed te blijven voelen.

Als je je veerkracht wilt trainen en ontwikkelen, is het belangrijk om stil te staan bij je huidige copingstrategieën en stressfactoren

Bewust je sterke punten inzetten om je veerkracht te vergroten!

In onzekere tijden van financiële zorgen, instabiliteit op de arbeidsmarkt of een hoge werkdruk, is het belangrijk om het hoofd te kunnen bieden aan toenemende eisen op het werk en onverwachte veranderingen of uitdagingen op het werk of privé. 

Je voorbereiden op dergelijke situaties vergt een doelbewuste houding. Als je je veerkracht wilt trainen en ontwikkelen, is het belangrijk om stil te staan bij je huidige copingstrategieën en stressfactoren, en te bedenken wat er anders moet, waar je hulp bij nodig hebt en vooral wat je natuurlijke sterke punten zijn en wat je al goed doet. 

Het vergroten van je veerkracht is echter geen gemakkelijke opgave en vergt je volle aandacht. Maar iedereen is in staat dit te doen, zelfs als je niet van nature zelfverzekerd of weerbaar bent. Door positief te blijven denken en je te richten op sterke punten (die van jezelf en je collega’s), leer je om te gaan met, en zelfs boven jezelf uit te stijgen tijdens, stressvolle situaties of veranderingen. In deze masterclass leer je hoe je dit kunt doen.

Dit programma helpt je bewuster te worden van het volgende:

Je leert hoe je de symptomen van werkgerelateerde stress herkent, zowel lichamelijk, psychisch, bedrijfsmatig als persoonlijk.

Je gaat aan de slag met hulpmiddelen, vaardigheden en copingstrategieën om je veerkracht, energieniveau en prestaties te vergroten in tijden van tegenslag.

Je leert hoe je optimaal blijft presteren en lekker in je vel blijft zitten tijdens stressvolle perioden.

Je krijgt meer inzicht in hoe je je sterke punten kunt inzetten en een positieve instelling houdt in geval van stress en onder druk.

Je leert over de nieuwste bevindingen op het gebied van veerkracht en energiemanagement op het werk.

Je leert hoe je een sociaal, ondersteunend netwerk opbouwt en daar gebruik van maakt om obstakels te overkomen.

Training informatie

Voor wie is deze training bedoeld
– Trainers
– Coaches
– Leidinggevenden
– Agile Teamcoaches
– Organisatieadviseurs
– Talentmanagers
– HR Business partners
– Docenten

Niveau van de accreditatietraining

Post HBO

Vooropleidingseisen

HBO denk- en werkniveau

Studiebelasting

1 dag masterclass (van 9-5)
Voorbereidingsactiviteiten: 2 uren

Locatie van de training

Amsterdam, Amersfoort of op locatie bij in-company trainingen

Taal

De masterclass kan worden gegeven in het Nederlands of in het Engels

Investering

€595,=

Alle prijzen zijn exclusief btw en inclusief de masterclass, trainingsmateriaal en lunch.Hieronder zie je een selectie van organisaties en onderwijsinstellingen die Strengthscope® al gebruiken.

Maak vandaag het verschil voor je carrière!

Registreer je vandaag nog om van een plek verzekerd te zijn! Om de kwaliteit te waarborgen houden wij de groepen klein tot een maximum van 8 personen.

Ja graag, ik meld me aan!