Kitty Schaap

Wat voor soort cliënten zijn bij jou aan het goede adres?

De combinatie van een bedrijfskundige en HRM achtergrond en een grote interesse in ontwikkelingsvraagstukken op het gebied van mens en organisatie maken mij als coach en adviseur vooral geschikt voor het bedrijfsleven, leidinggevenden en hoog opgeleide professionals.

Neem contact met me op

Wat is de naam van jouw bedrijf?

CoAchieve

Wat is jouw expertise?

Ik heb als HR professional ruime ervaring opgedaan in het internationale bedrijfsleven en studeerde Cultuurwetenschappen (MA) en Managementwetenschappen (MSc). Vanuit mijn HRM achtergrond en mijn passie voor leren en ontwikkelen zie ik mensen als de belangrijkste kracht en succesfactor van de organisatie, waarbij het (h)erkennen, ontwikkelen en faciliteren van de unieke kwaliteiten van medewerkers van essentieel belang is voor organisatiesucces. Ik help leiders, ondernemers, directeuren en (HR) managers het beste uit zichzelf en hun mensen te halen, met behulp van een strengths-based benadering, assessments, coaching, ontwikkeltrajecten en/of HR Advies.

Wat is jouw visie als coach/trainer/adviseur?

Ik richt mij voornamelijk op coaching/trainingen/HR Advies gericht op persoonlijke en professionele ontwikkeling, medewerkersbetrokkenheid en persoonlijk leiderschap. Vaak zijn mensen en organisaties zich niet bewust van de eigen sterktes en wordt talent onvoldoende benut. Een gemiste kans want wanneer je werkt vanuit talenten en kracht, ben je meer effectief, energiek, presteer je beter en haal je meer voldoening uit je werk. Mijn werkwijze is positief confronterend, betrokken, doortastend, inspirerend, professioneel en resultaatgericht.

Wat zijn je sterke punten die je het meest waardeert?

Critical thinking
Common sense
Developing others
Empathy
Collaboration

Contact gegevens:

Gevestigd: Den Haag

Tel: +31 646 11 76 97

E-mail: kitty.schaap@coachieve.nl

Website: www.coachieve.nl