Karen van Wijnen

Wat voor soort cliënten zijn bij jou aan het goede adres?

Particulieren, werknemers en werkgevers die een specialist willen inschakelen voor individuele begeleiding bij stress en/of burn-out klachten of voor het geven van training ter preventie van stress en ter verhoging van mentale vitaliteit binnen het bedrijf.


Neem contact met me op

Wat is de naam van jouw bedrijf?

Plan B

Wat is jouw expertise?

Preventie en begeleiding bij stress en burn-out klachten dmv coaching en training. Daarnaast bied ik HR diensten aan op interim basis.

Wat is jouw visie als coach/trainer/adviseur?

Werkstress is beroepsziekte nummer 1 in Nederland. Vanuit persoonlijke ervaring weet ik hoe ingrijpend en ondermijnend langdurige stress- en burn-out klachten kunnen zijn. Het is dan ook mijn missie om andere mensen dit leed te kunnen besparen of hen te begeleiden om op een goede manier om te kunnen gaan met stress. Graag draag ik er mijn steentje aan bij om werkstress uit de top 3 van beroepsziekten te kunnen zien verdwijnen. Ik doe dat dmv coaching en training. Hierbij zet ik graag de testen van Strenghtscope in. Werken vanuit je krachten is m.i. zoveel effectiever dan het bijschaven van je zwakke kanten.

Wat zijn je sterke punten die je het meest waardeert?

Resultaat- en oplossingsgerichtheid
Sterk empathisch
Verbindend

Contact gegevens:

Gevestigd: Haarlem

Tel: +31 627 063 521

E-mail: karen@ennuplanb.nl

Website: www.ennuplanb.nl