Josta Patrick

Wat voor soort cliënten zijn bij jou aan het goede adres?

Onderwijzers, MKB-bedrijven, multinationals en uiteenlopende dienstverleners met een hulpvraag.  


Neem contact met me op

Wat is de naam van jouw bedrijf?

Josta Consultancy

Wat is jouw expertise?

Mijn expertise ligt vooral in het afnemen van assessments met behulp van de Competentie Thermometer en Strengthscope. Met de Competentie Thermometer geef ik snel inzicht in de vakbekwaamheid en ontwikkeling van leerkrachten in het basisonderwijs. Strengthscope maakt leerkrachten bewust wat hun positieve kwaliteiten en natuurlijke eigenschappen zijn.
Met behulp van beide instrumenten vindt er een coachtraject plaats, waarin wordt ingegaan op hoe de professional zijn of haar positieve kwaliteiten kan inzetten opdat problemen kunnen worden opgelost, maar bovenal dat de professional persoonlijke groei en ontwikkeling doormaakt.

Wat is jouw visie als coach/trainer/adviseur?

Ik heb een bijzondere belangstelling voor de mens als persoon, zijn of haar drijfveren, gedrag en hoe personen in het leven staan. Vanuit mijn professie ligt mijn focus op de mens als professional in zijn of haar werkomgeving. Ik ben zeer betrokken bij hetgeen ik doe en geef om ieders welzijn.

Door mijn jarenlange ervaring in het basisonderwijs, eerst als leerkracht en de laatste 20 jaren als ondersteuner en zorgcoördinator heb ik het voorrecht diverse onderwijsprofessionals te begeleiden en te coachen. Door goed te luisteren en te observeren, weet ik professionals in het onderwijs te motiveren en te inspireren. Ik weet in korte tijd een effectieve samenwerking tot stand te brengen, door onder andere vooraf samen duidelijk prioriteiten te stellen. Ik werk vraaggericht door heldere afstemming met opdrachtgever en deelnemer. Werk aan het behalen van concrete resultaten, die direct toepasbaar zijn door de professional.

Mijn onderzoek en coaching trajecten zijn effectief en inspirerend. Er wordt altijd hard gewerkt, maar ook veel gelachen. Ik weet door al deze ingrediënten professionals in de organisatie aan mij te binden. Ik zie en benut kansen en weet aan het einde van een traject het beste uit de professionals naar boven te halen om betere prestaties te leveren. Een professional in zijn of haar kracht zetten en in beweging zien komen heeft ook op mij een enorme impact. Ik krijg er zelf ook meer energie van en word daar vrolijk van.

Wat zijn je sterke punten die je het meest waardeert?

Enthousiasme
Optimisme
Overtuigingskracht
Samenwerken op een harmonieus manier

Contact gegevens:

Gevestigd: Badhoevedorp

Tel: +31 681 438 703

E-mail: jostapatrick@hotmail.nl

Website: jostaconsultancy.nl