Ingrid Heemskerk

Wat voor soort cliënten zijn bij jou aan het goede adres?

Iedereen die openstaat voor verandering en verbetering ? Daarnaast werk ik graag met managers, teams en individuen binnen bedrijven toe naar verbeteringen.

Neem contact met me op

Wat is de naam van jouw bedrijf?

HeemSo – Optimalisatie vanuit energie

Wat is jouw expertise?

HeemSo richt zich op het optimaliseren van personen en organisaties in hun performance, energie en kwaliteiten, zodanig dat potentieel maximaal benut wordt en resultaten en competenties verbeteren. Hierbij kan je o.a. denken aan training, coaching en consultancy. Binnen bedrijven lever ik toegevoegde waarde door de combinatie mijn jarenlange management ervaring en mijn kennis en ervaring in (agile) verander trajecten. Bij persoonlijke vraagstukken creëer ik graag beweging. Altijd vanuit een positieve mindset en energie; hoe kan iets wel en over welke kwaliteiten beschik je al?

Wat is jouw visie als coach/trainer/adviseur?

Mijn overtuiging is dat een hogere klanttevredenheid, een hogere medewerkerstevredenheid en betere resultaten hand in hand met elkaar gaan. Vanuit HeemSo wil ik graag management, teams en individuen hierin verder helpen. In de afgelopen jaren is er binnen bedrijven veel aandacht voor de verbetering van efficiency en effectiviteit. Daarbij is de ontwikkeling met name gericht op processen en structuur, denk bijvoorbeeld aan lean, agile, scrum etc. De rol van de manager, de medewerker en de team samenstelling is in deze ontwikkeling veelal onderbelicht. Dit brengt juist een extra dimensie en een grotere kans op vooruitgang. Door focus te leggen op de al aanwezige kwaliteiten welke energie leveren en deze maximaal in te zetten zullen resultaten optimaliseren.

Wat zijn je sterke punten die je het meest waardeert?

Gezond verstand
Optimisme
Relaties opbouwen
Moed
Resultaatgerichtheid

Contact gegevens:

Gevestigd: Aalsmeer

Tel: +31 6307 13 229

E-mail: ingrid@heemso.com

Website: www.heemso.com