Ine Hermsen

Wat voor soort cliënten zijn bij jou aan het goede adres?

Mensen die de volgende stap willen maken in hun leven of carriere. Mensen die zichzelf willen ontwikkelen. En daarbij tegen hindernissen aanlopen. Specialiteit: leidinggevenden


Neem contact met me op

Wat is de naam van jouw bedrijf?

Coachingspraktijk voor Verandering


Wat is jouw expertise?

Persoonlijke ontwikkeling. Specialiteit: leidinggevenden, NLP.
Ik heb ook heel veel ervaring met teams.


Wat is jouw visie als coach/trainer/adviseur?

Persoonlijke ontwikkeling Ieder mens heeft zijn eigen antwoorden en oplossingen in zich en beschikt over ongekende vermogens en krachten! En daarbij, iedereen creëert zijn ‘eigen werkelijkheid’, dat doe je met je zintuigen. Je neemt de wereld ’selectief’ waar omdat je al die ‘prikkels’ die je op een dag ervaart, niet allemaal kunt vasthouden. We ‘versimpelen’ deze indrukken en zijn ook nog eens gekleurd door onze opvoeding, normen en waarden. Als het ware ontwikkel je hierdoor ‘je eigen kijk ‘ op de werkelijkheid, met alle valkuilen van dien. NLP is een prachtig instrument om te ontdekken hoe je met jezelf en met anderen communiceert. Dat inzicht geeft veel nieuwe keuzemogelijkheden! Maatwerk. Zelfinzicht, plezier, resultaat! 

Leiderschapsontwikkeling Het effect van jouw gedrag is waarneembaar in jouw team. Maatwerk. Zelfinzicht, voorbeeldfunctie, over leiden en managen, visie, passie, plezier en resultaten! 

Teamontwikkeling Mensen in organisaties willen gezien en gehoord worden. Dingen doen die ze leuk vinden, waar ze om gewaardeerd worden en waar ze energie van krijgen! Met dit uitgangspunt ondersteunen we leidinggevenden bij bij het realiseren van hun doelen. Maatwerk. Doelgericht samenwerken, plezier, stretchen, natuurlijke talenten en energie-gevers, veranderingsgezindheid, veerkracht!Wat zijn je sterke punten die je het meest waardeert?

Zelf en anderen ontwikkelen 

Flexibiliteit en efficiëntie 

Relaties opbouwenContact gegevens:

Gevestigd: Groessen

Tel: +31 6 533 724 93

E-mail: info@coachingspraktijkvoorverandering.nl

Website: www.coachingspraktijkvoorverandering.nl