Esther Akpomukai

Wat voor soort cliënten zijn bij jou aan het goede adres?

Individuen, teams en leidinggevenden die hun kwaliteiten willen ontdekken en willen inzetten bij het behalen van hun doelstellingen op een plezierige en energievolle manier. Mijn passie is om mensen te begeleiden in het sturen op hun eigen talent en kracht.


Neem contact met me op

Wat is de naam van jouw bedrijf?

1) Light Up Your Talent


Wat is jouw expertise?

Esther Akpomukai werkt als coach, trainer, adviseur en spreker vanuit haar bedrijf Light Up Your Talent. Zij faciliteert individuen, teams en leidinggevenden in het optimaal inzetten van hun kwaliteiten bij het behalen van hun doelen. Haar passie is om mensen te begeleiden in het sturen op hun eigen talent en kracht. Esther heeft in diverse internationale bedrijven gewerkt. Daarbij was zij internationaal verantwoordelijk voor HR opleiding en ontwikkeling, Talent Management en Medewerkersbetrokkenheid. 

Wat is jouw visie als coach/trainer/adviseur?

Elk individu heeft talenten! Onze uitnodiging is om te ontdekken wat deze talenten zijn en hoe we ze tot leven kunnen brengen niet alleen voor onszelf maar ook ten gunste van anderen. In wezen ga je op een reis om:

1) Jezelf te vinden
2) Jezelf te herkennen
3) Jezelf te accepteren
4) Jezelf te ontwikkelen
5) Jezelf te versterken

Door deze reis te doorlopen activeer je je creatieve kracht zodat je veel bewuster en succesvoller het leven kunt leiden dat je wenst.
Je zult met meer plezier en energie je doelen bereiken in het leven! 


Wat zijn je sterke punten die je het meest waardeert?

Empathisch
Analytisch
Mediator


Contact gegevens:

Gevestigd:  Amstelveen

Tel: +31 652 860453

E-mail: info@lightupyourtalent.com

Website: www.lightupyourtalent.com