Esther Akpomukai

Wat voor soort cliënten zijn bij jou aan het goede adres?


Individuen die inspiratie en begeleiding zoeken op het gebied van carrière, het leven en relaties. Leidinggevenden en teams die hun prestaties, medewerkersbetrokkenheid en vitaliteitsniveau willen verhogen. Mijn passie is om mensen te begeleiden in het sturen op hun eigen talent en kracht.


Neem contact met me op

Wat is de naam van jouw bedrijf?

Light Up Your Talent

Wat is jouw expertise?

Esther Akpomukai is de oprichter van Light Up Your Talent en werkt als trainer, coach en adviseur op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, leiderschapontwikkeling en teamtransformatie en groei. Haar passie is om de potentie en het welzijn van mensen te optimaliseren. Dit doet ze door individuen te ondersteunen in het ontwikkelen en tot leven brengen van hun potentieel en organisaties te begeleiden in het creëren van een cultuur die hoge prestaties en betrokken & vitale medewerkers mogelijk maakt. 


Wat is jouw visie als coach/trainer/adviseur?

Elk individu heeft talenten! Onze uitnodiging is om te ontdekken wat deze talenten zijn en hoe we ze tot leven kunnen brengen niet alleen voor onszelf maar ook ten gunste van anderen. In wezen ga je op een reis om jezelf te vinden, herkennen, accepteren, ontwikkelen en versterken. Door deze reis te doorlopen activeer je je creatieve kracht zodat je veel bewuster en succesvoller het leven kunt leiden dat je wenst.

Wat zijn je sterke punten die je het meest waardeert?

Mediator
Talentspotter
Empathisch
Analytisch

Contact gegevens:

Gevestigd:  Amstelveen

Tel: +31 652 860453

E-mail: info@lightupyourtalent.com

Website: www.lightupyourtalent.com