Esther Akpomukai

Wat voor soort cliënten zijn bij jou aan het goede adres?

Individuen, teams en leidinggevenden die hun kwaliteiten willen ontdekken en willen inzetten bij het behalen van hun doelstellingen op een plezierige en energievolle manier. Mijn passie is om mensen te begeleiden in het sturen op hun eigen talent en kracht.


Neem contact met me op

Wat is de naam van jouw bedrijf?

1) Light Up Your Talent
2) Strengthscope® Nederland


Wat is jouw expertise?

Esther Akpomukai werkt als coach, trainer, organisatieontwikkeling specialist en spreker vanuit haar bedrijf Light Up Your Talent. Zij helpt organisaties om de kwaliteiten binnen hun teams te belichten en optimaal in te zetten bij het behalen van hun doelen. Haar passie is om mensen te begeleiden in het sturen op hun eigen talent en kracht. Esther heeft in diverse internationale bedrijven gewerkt. Daarbij was zij internationaal verantwoordelijk voor HR opleiding en ontwikkeling, Talent Management en Medewerkersbetrokkenheid. Light Up Your Talent is tevens de Nederlandse franchisenemer voor Strengthscope®.  


Wat is jouw visie als coach/trainer/adviseur?

Elk individu heeft talenten! Onze uitnodiging is om te ontdekken wat deze talenten zijn en hoe we ze tot leven kunnen brengen niet alleen voor onszelf maar ook ten gunste van anderen. In wezen ga je op een reis om:

1) Jezelf te vinden
2) Jezelf te herkennen
3) Jezelf te accepteren
4) Jezelf te ontwikkelen
5) Jezelf te versterken

De manier waarop ik dat doe is door begeleiding te bieden met respect voor je vrije wil. Je kunt ervoor kiezen om jezelf te veranderen en daarmee je creatieve kracht te activeren om veel bewuster en succesvoller het leven te leiden dat je wenst. Je zult met veel meer plezier en energie je doelen bereiken in het leven! 


Wat zijn je sterke punten die je het meest waardeert?

Empathisch
Kritisch analytische denker
Herkennen van talent
Mediator, samenwerking en relaties opbouwen


Contact gegevens:

Gevestigd:  Amstelveen

Tel: +31 652 860453

E-mail: info@lightupyourtalent.com

Website: www.lightupyourtalent.com