Esther Akpomukai

Wat voor soort cliënten zijn bij jou aan het goede adres?

Individuen die inspiratie en begeleiding zoeken op het gebied van carrière, leven, vitaliteit en relaties.
Organisaties die hun prestaties, medewerkersbetrokkenheid en vitaliteitsniveau willen verhogen d.m.v. van transformationeel leiderschap- en teamontwikkelingsprogramma’s.
Trainers, coaches, organisatieadviseurs en HR-professionals die ondersteuning willen bij het ontwerpen en voorbereiden van hun sessies bij klanten op basis van krachtige human analysis instrumenten.
Mijn passie is om mensen te begeleiden in het sturen op hun eigen talent en kracht.


Neem contact met me op

Wat is de naam van jouw bedrijf?

1) Light Up Your Talent

Wat is jouw expertise?

Esther is de oprichter van Light Up Your Talent en werkt als executive coach, trainer, organisatieadviseur en spreker op het gebied van talentmanagement, leiderschap- en teamontwikkeling. Haar passie is om individuen te ondersteunen in het ontwikkelen en tot leven brengen van hun potentieel en organisaties te begeleiden in het creëren van een cultuur van positief leiderschap. Een cultuur waar topprestaties en hoge medewerkersbetrokkenheid mogelijk worden en waar leidinggevenden en teams in staat worden gesteld om zinvolle en duurzame verandering teweeg te brengen, door hun authentieke leiderschapsstijl en prestatiecultuur te evalueren en te ontwikkelen. Esther heeft in diverse internationale bedrijven gewerkt. Daarbij was zij internationaal verantwoordelijk voor HR opleiding en ontwikkeling, Talent Management en Medewerkersbetrokkenheid. 

Wat is jouw visie als coach/trainer/adviseur?

Elk individu heeft talenten! Onze uitnodiging is om te ontdekken wat deze talenten zijn en hoe we ze tot leven kunnen brengen niet alleen voor onszelf maar ook ten gunste van anderen. In wezen ga je op een reis om jezelf te vinden, herkennen, accepteren, ontwikkelen en versterken. Door deze reis te doorlopen activeer je je creatieve kracht zodat je veel bewuster en succesvoller het leven kunt leiden dat je wenst.

Wat zijn je sterke punten die je het meest waardeert?

Empathisch
Analytisch
Mediator
Anderen ontwikkelen

Contact gegevens:

Gevestigd:  Amstelveen

Tel: +31 652 860453

E-mail: info@lightupyourtalent.com

Website: www.lightupyourtalent.com