In-company teamworkshops

We hebben een viertal workshops voor teams voor optimale prestaties. Door deze workshops te volgen zal je team met veel meer plezier en op een efficiente en creatieve manier de teamdoelstellingen halen!

Talent introductieworkshop

Deze talent introductieworkshop is een 2,5 uur durende workshop die op een speelse wijze je team kennis laat maken met de wereld van talenten. De volgende onderwerpen komen aan bod: De voordelen van talenten; het verschil tussen talenten en sterke punten; talentvakuilen; taken die veel/weinig energie geven etc. Ben je benieuwd hoe dit zal zijn voor je team? Neem dan vandaag contact met ons op!

Ja, ik wil graag meer info!

Inzicht in mijn persoonlijke talenten

In deze workshop krijgen medewerkers inzicht in hun sterke punten profiel en talentpotentieel. Er wordt gekeken naar hoe effectief zij hun sterke punten inzetten om hun persoonlijke en team doelstellingen te halen en waar het nog optimaler kan. Elk teamlid krijgt inzicht in hun sterke punten, zwakke punten, valkuilen en de projecten/activiteiten waar ze wel/geen energie van krijgen.

Ja, ik wil graag meer info!

Inzicht in de sterke punten van mijn team!

In deze workshop krijgen medewerkers inzicht in de sterke punten profiel van het team als geheel. Je krijgt inzicht in de sterke punten, zwakke punten en valkuilen van het team. Er wordt gekeken hoe effectief het team de sterke punten inzet om zijn doelstellingen te halen. Het team krijgt ook inzicht in hoe ver ze als team zijn om een toppresterend team te worden.

Ja, ik wil graag meer info!

De sterke punten van mijn team optimaliseren!

Deze workshop bouwt voort op de workshop ‘De sterke punten en kracht van je team!’. Er wordt gekeken naar wie het beste past bij welke projecten/ teamactiviteiten, niet alleen o.b.v. van de (technische) expertise maar ook o.b.v. de natuurlijke sterke punten profiel van iedere medewerker, om zo efficient, creatief en plezierig mogelijk de teamdoelstellingen te halen. 

Ja, ik wil graag meer info!