Benut de kwaliteiten binnen je team om je teamdoelstellingen te halen met meer plezier, efficientie en creativiteit!

Introductieworkshop

Deze introductieworkshop is een 2,5 uur durende workshop die op een speelse wijze je team kennis laat maken met de wereld van talenten. De volgende onderwerpen komen aan bod: De voordelen van talenten; het verschil tussen talenten en sterke punten; talentvakuilen; taken die veel/weinig energie geven etc. Ben je benieuwd hoe dit zal zijn voor je team? Neem dan vandaag contact met ons op!

Meer info

Ontdek je persoonlijke talenten!

In deze workshop krijgen medewerkers inzicht in hun sterke punten profiel en talentpotentieel. Er wordt gekeken naar hoe effectief zij hun sterke punten inzetten om hun persoonlijke en team doelstellingen te halen en waar het nog optimaler kan. Elk teamlid krijgt inzicht in hun sterke punten, zwakke punten, valkuilen en de projecten/activiteiten waar ze wel/geen energie van krijgen.

Meer info

Ontdek de talenten binnen je team!

In deze workshop krijgen medewerkers inzicht in de sterke punten profiel van het team als geheel. Je krijgt inzicht in de sterke punten, zwakke punten en valkuilen van het team. Er wordt gekeken hoe effectief het team de sterke punten van zijn teamleden inzet om zijn doelstellingen te halen. Het team krijgt ook inzicht in hoe ver ze als team zijn om een toppresterend team te worden.

Meer info

Optimaliseer de talenten binnen je team!

Deze workshop bouwt voort op de workshop ‘Ontdek de talenten van je team!’.
Er wordt gekeken naar wie het beste past bij welke projecten/activiteiten, niet alleen o.b.v. van de (technische) expertise maar ook o.b.v. de natuurlijke kwaliteiten en sterke punten van iedere medewerker, om zo efficiënt, creatief en plezierig mogelijk de teamdoelstellingen te halen. 

Meer info