Benut de talenten binnen je team voor betere samenwerking, meer energie en topprestaties!

Ik en mijn talenten!

In deze workshop krijgen medewerkers inzicht in hun sterke punten. Er wordt gekeken naar hoe effectief zij hun sterke punten inzetten om hun persoonlijke en teamdoelstellingen te halen. Elk teamlid krijgt inzicht in hun sterke punten, zwakke punten, valkuilen en de activiteiten waar ze energie van krijgen en met gemak in kunnen excelleren.

Graag ontvang ik meer info

Wij en onze talenten!

In deze workshop krijgen medewerkers inzicht in de sterke punten, zwakke punten en valkuilen van het team. Er wordt gekeken hoe effectief het team de sterke punten van zijn teamleden inzet om zijn doelstellingen te halen. Het team krijgt tevens inzicht in hoe ver ze zijn als team om een toppresterend team te worden en wat ze kunnen doen om dat te bereiken.

Graag ontvang ik meer info

Onze talenten optimaliseren!

Deze workshop bouwt voort op de workshop ‘Wij en onze talenten!’ Er wordt gekeken naar wie het beste past bij welke project/activiteit, niet alleen o.b.v. van de (technische) expertise maar ook o.b.v. de kwaliteiten en sterke punten van iedere medewerker, om zo op een efficiënt, creatief en plezierig manier de teamdoelstellingen te halen.

Graag ontvang ik meer info