Strengthscope® helpt je om de beste versie van jezelf, je teams en je leidinggevenden naar boven te halen!

Online assessments

Strengthscope® geeft je inzicht in de sterke punten van je medewerkers/studenten en is de enige sterke punten test ter wereld dat wetenschappelijk valide en betrouwbaar is.


Lees meer

Effectieve teams

Wil je duurzame topprestaties en effectieve samenwerking? Wil je de talenten binnen je team inzetten om om met meer plezier, efficientie en creativiteit je teamdoelstellingen te halen? 


Lees meer

Inspirerend leiderschap

Wil je weten wat jouw unieke leidinggevende stijl is? Wil je weten hoe jij je sterke punten kunt inzetten om een positieve werkomgeving te creëren om zo de teamdoelstellingen te halen?


Lees meer

Accreditatietraining

De Strengthscope® accreditatietrainingen zijn bedoeld voor trainers, coaches, organisatieadviseurs, talent managers, HR professionals, leidinggevenden en docenten. 


Lees meer

Masterclasses

De Strengthscope® masterclasses zijn ontwikkeld voor professionals die hun inzichten in Strengthscope® willen verdiepen en zijn thematisch opgebouwd.


Lees meer

Boeken

Wil meer lezen over Strengthscope® of ben je benieuwd wat de sterke punten benadering inhoud? Wil je inspiratie opdoen om jouw doelen met gemak te bereiken? 


Lees meer