Strengthscope® biedt verschillende diensten aan om de beste versie van jezelf, je teams en je leidinggevenden naar boven te halen!

Effectieve teams

Wij bieden in-company workshops om de talenten binnen teams te ontdekken en te optimaliseren. We hebben een viertal teamworkshops voor optimale prestaties, meer energie en plezier op het werk!


Lees meer

Excellent leiderschap

Ben je op zoek naar begeleiding in de vorm van coaching? Wil je weten hoe je als leidinggevende een positieve werkomgeving kunt creëren en de bedrijfsresultaten optimaal kunt behalen.


Lees meer

Assessments

Strengthscope® geeft je inzicht in de sterke punten van je medewerkers/ studenten en is de enige sterke punten test ter wereld dat wetenschappelijk valide en betrouwbaar is.


Lees meer

Accreditatietrainingen

De Strengthscope® accreditatietrainingen zijn bedoeld voor trainers, coaches, organisatieadviseurs, talent managers, HR professionals, leidinggevenden en docenten. 


Lees meer

Masterclasses

De Strengthscope® masterclasses zijn ontwikkeld voor professionals die hun inzichten in Strengthscope® willen verdiepen en hun inzichten willen omzetten in betere prestaties en motivatie op het werk. 


Lees meer

Leerproducten

Wil meer lezen over Strengthscope® of ben je benieuwd wat de sterke punten benadering inhoud? Wil je inspiratie opdoen om jouw doelen met gemak te bereiken? 


Lees meer