Strengthscope® ontsluit de passie, energie en talenten van mensen!

Assessments & rapporten

De Strengthscope® rapporten geven inzicht in de sterke punten, prestatierisico’s en talentpotentieel van een individu, een team, een leidinggevende en een groep.
Er is ook een sterke punten betrokkenheidsrapport (ROI rapport).


Lees meer

Strengthscope® Accreditatietraining

De Strengthscope® accreditatietrainingen zijn bedoeld voor trainers, coaches, organisatieadviseurs, talentmanagers, HR professionals en leidinggevenden die anderen willen begeleiden naar duurzame topprestaties en effectieve samenwerking door bewust hun sterke punten in te zetten.


Lees meer

Talentgericht Leiderschap

Met behulp van ons leiderschapsprogramma leren leidinggevenden hoe ze hun manier van leidinggeven kunnen afstemmen op hun sterke punten en hoe ze een omgeving kunnen creëren waarin medewerkers hun talenten optimaal kunnen inzetten.


Lees meer

Talentgericht samenwerken

Benut de talenten binnen je team voor betere samenwerking, meer energie en topprestaties! In deze reeks workshops krijgen medewerkers inzicht in hun sterke punten.


Lees meer

Talentgericht werven

Pas je wervingsstrategie aan, zodat je mensen vindt die niet alleen beschikken over de vereiste competenties en ervaring, maar die ook echt een passie hebben voor datgene dat belangrijk is voor de functie.


Lees meer

Talentgericht loopbaanontwikkeling

Steeds meer onderzoek laat zien dat wanneer we ons hoofdzakelijk richten op onze sterke punten en die als uitgangspunt nemen voor onze carrière, we meer kans maken om te slagen.


Lees meer