Carin Zijlstra

Wat voor soort cliënten zijn bij jou aan het goede adres?

Cliënten met midden- tot senior niveau carrières.

Neem contact met me op

Wat is de naam van jouw bedrijf?

Pro Solutio


Wat is jouw expertise?

Outplacement- en carrière coach / mediator / conflict onderhandelaar.
Ik heb meer dan 16 jaar internationale HR management ervaring in dynamische en diverse bedrijfstakken wereldwijd. Gedurende deze periode heb ik ontdenkt dat mijn passie ligt in het begrijpen wat mensen drijft.
Sinds 2010 heb ik mijn eigen onderneming, gespecialiseerd in outplacement- en loonbaan ontwikkeling en coaching. Ook werk ik als mediator, onderhandelaar en/of belangenbehartiger in arbeidsconflicten en ontslagsituaties. Ik ben gecertificeerd in een groot aantal psychometrische testinstrumenten (zoals Strengthscope, MBTI, FIRO-B, OPQ32) die ik gebruik in mijn coachingsprogrammas.


Wat is jouw visie als coach/trainer/adviseur?

Mijn passie als coach is om mensen te helpen hun zelfvertrouwen te herwinnen, hun sterke punten te (her-) ontdekken en hun professionele presentatie te optimaliseren. Ik geloof dat het begrijpen van menselijk gedrag op het diepere emotionele niveau gekoppeld aan een pragmatische en down-to-earth aanpak een werkelijk langdurige en blijvende invloed kan hebben op verhoudingen binnen de werksfeer. Het grootste compliment dat individuen, teams of organisaties mij kunnen geven is: “Ik heb iets van je geleerd”.


Wat zijn je sterke punten die je het meest waardeert?

• Gezond verstand
• Overtuigingskracht
• Enthousiasme


Contact gegevens:

Gevestigd: Hoofddorp

Tel: +31 (0) 6 5110 4927

E-mail: carinzijlstra@hotmail.com

Website: www.strengthscopenl.com