Anja Hilgers

Wat voor soort cliënten zijn bij jou aan het goede adres?

Individuen, leidinggevenden en directieleden die op zoek zijn hoe zij méér uit zichzelf, uit hun team of de organisatie kunnen halen en de performance willen versterken.


Neem contact met me op

Wat is de naam van jouw bedrijf?

Hilgers Consultancy- Partner in Leren & Ontwikkelen

Wat is jouw expertise?

Als adviseur en trainer richt ik me op het versterken van de performance van medewerkers, leidinggevenden en teams. Altijd vanuit een strength-based aanpak. Hoe haal je het beste uit jezelf en uit je team? Ik begeleid diverse leiderschapstrajecten en talentprogramma’s binnen profit en non-profit organisaties.

Wat is jouw visie als coach/trainer/adviseur?

Alles om ons heen verandert. Dat legt een grote druk op medewerkers, leidinggevenden en organisaties. Mijn overtuiging en ervaring is dat als je sterke punten van medewerkers goed weet aan te boren, je als organisatie écht het verschil kan maken. Sterke punten van mensen zijn namelijk uniek en duurzaam. Als je die goed weet te benutten kunnen mensen excelleren. Bovendien is dat de sleutel naar sterkere, gemotiveerde en ondernemende medewerkers die helpen de prestaties van de organisatie te versterken. Ik daag mensen graag uit om vanuit hun kracht buiten hun comfortzone te treden!

Wat zijn je sterke punten die je het meest waardeert?

Mijn passie ligt vooral in het motiveren van de ander om in beweging te komen en een stap te maken richting datgene wat er voor hem/haar toe doet. Altijd met een positieve insteek en focus op kracht. Ik houd ervan vragen te stellen die iemand aan het denken zetten. Hoe bereik je een zo groot mogelijk effect voor jezelf en je organisatie? Het mooiste vind ik als iemand naar buiten loopt en geïnspireerd is wat hij/ zij morgen of deze week al kan doen om de eigen toegevoegde waarde nog zichtbaarder te maken!

Contact gegevens:

Gevestigd: Maarssen

Tel: +31 641821197

E-mail: info@hilgersconsultancy.nl

Websites:

www.wakeupyourtalent.nl

www.hilgersconsultancy.nl