Strengthscope® accreditatietrainingen

De Strengthscope® accreditatietrainingen zijn bedoeld voor trainers, (agile) coaches, leidinggevenden, organisatieadviseurs, HR professionals, psychologen en docenten. Ben je op zoek naar een professioneel instrument dat inzicht te geeft in de kwaliteiten en prestatierisico’s van je medewerkers / studenten en wil je weten hoe jij je ze met gemak kunt laten excelleren? Dan is deze tweedaagse accreditatietraining voor jou! Je zult je op inspirerende wijze kennis maken met Strengthscope®. Na het succesvol doorlopen van de accreditatietraining ben je een gecertificeerd strengthscope® practitioner en kun je anderen begeleiden in hun talentontdekking en ontwikkelingsproces.Om Strengthscope® te kunnen uitzetten, dien je de accreditatietraining (Individuele ontwikkeling) te hebben afgerond. Om toegang te krijgen tot alle assessments, dien je de accreditatietraining (Strengthscope® accreditatiepakket) te hebben afgerond.

Individuele Ontwikkeling

Anderen helpen hun sterke kwaliteiten en talentpotentieel te ontdekken en te ontwikkelen! 
Ben je een trainer, coach, docent, HR professional of een leidinggevende en wil je weten hoe je de sterke punten van je medewerkers/studenten veel effectiever in kan zetten op het werk/ tijdens de studie? Dan is deze accreditatietraining voor jou!


Lees meer

Teamontwikkeling

Teams begeleiden naar duurzame topprestaties en effectieve samenwerking o.b.v. hun sterke punten! Wil je graag met teams aan de slag en zou je het fijn vinden om tools te hebben waarmee je teams kunt begeleiden in het bereiken van duurzame topprestaties & effectieve samenwerking? Meldt je dan aan voor de tweedaagse team accreditatietraining!


Lees meer

Leiderschapsontwikkeling

Excellente leiders ontwikkelen o.b.v. hun sterke punten en unieke leiderschapsstijl! Deze accreditatietraining biedt je de kennis die je nodig hebt om de denkwijze en prestaties van leiders ingrijpend te veranderen, zodat ze een positieve werkomgeving kunnen creëren waarin bedrijfsresultaten en medewerkers-tevredenheid met gemak worden behaald.


Lees meer

Strengthscope® accreditatiepakket

Wil je toegang krijgen tot alle assessments van het Strengthscope® systeem?
Meld je dan aan voor alle drie accreditatietrainingen en wordt een StrengthscopeMASTER™ Practitioner!
Strengthscope® is het meest complete en innovatieve systeem ter wereld voor het in kaart brengen van iemands sterke punten op het werk.


Lees meer

Strengthscope® biedt een uitgebreid studietraject aan waar je wordt opgeleid van Strengthscope® Practitioner tot StrengthscopeMASTER™ Practitioner