Strengthscope® accreditatietrainingen

Ben je op zoek naar een professioneel instrument dat inzicht te geeft in de kwaliteiten en prestatierisico’s van je medewerkers/studenten en wil je weten hoe jij je ze met gemak kunt laten excelleren? Dan zijn deze accreditatietrainingen voor jou! Na de accreditatietraining ben je een gecertificeerd strengthscope® practitioner en kun je anderen begeleiden in hun talentontdekking en ontwikkelingsproces. Wil je toegang hebben tot alle assessments, dan dien je de strengthscope® accreditatiepakket te hebben afgerond.

Individuen

Anderen helpen hun kwaliteiten en talentpotentieel te ontdekken en te ontwikkelen! Ben je een coach, trainer, manager, of HR professional en wil je weten hoe je de kwaliteiten van je klanten/collega’s effectiever in kan zetten? Dan is deze accreditatietraining voor jou!


Lees meer

Teams

Teams begeleiden naar duurzame topprestaties en effectieve samenwerking o.b.v. hun sterke punten! Wil je graag met teams aan de slag en zou je het fijn vinden om tools te hebben waarmee je teams kunt begeleiden in het bereiken van duurzame topprestaties?


Lees meer

Leidinggevenden

Deze accreditatietraining biedt je de kennis die je nodig hebt om de denkwijze en prestaties van leidinggevenden ingrijpend te veranderen, zodat ze een positieve werkomgeving kunnen creëren en hun bedrijfsresultaten kunnen halen.


Lees meer

Strengthscope® biedt een uitgebreid studietraject aan waar je wordt opgeleid van strengthscope® practitioner tot strengthscopemaster™ practitioner